Chiefs allereerste professionele fotoshoot

Met de hulp van Maria was Chief shiny en bright voor zijn allereerste fotoshoot ever. We hadden hem de dag ervoor samen gedoucht en hem daarna zijn grandprix-duster aan getrokken… en tóch was ik stiekem bang voor wat ik de volgende ochtend, de ochtend van de shoot, zou aantreffen. Chief weet zichzelf nog vies te maken als zijn stal helemaal schoon is. Dus hield ik mijn hart vast toen ik de volgende ochtend aan kwam.


Chief met groom Maria Kunst

Ik moest namelijk zelf ook op de foto met hem en zag het dus niet echt zitten om met een rood en bezweet hoofd (van het opnieuw poetsen en de stress om op tijd klaar te zijn) te worden vast gelegd. Maar het viel gelukkig mee. Chief had zich gedragen en voor de puntjes op de i zou Karen komen. Zij zou hem groomen terwijl ik in de make up zat en tijdens de shoot zou zij ons met Chief assisteren.

Alles was dus prima geregeld, maar het was KKKKOUD!!! -3 graden met een gevoelstemperatuur (werd gezegd in het nieuws) van -12 vanwege de Noordoosterstorm. Dát hebben we geweten. Zowel Chief als ik. Chief met zijn Spaanse bloed, die de kou van zijn natuur al niks aan vindt, en ik omdat ik in luchtige lente outfitjes moest gaan staan poseren. Ik kon niet meer praten, mijn lippen waren bevroren.

Chief was compleet gespannen door de snijdend koude rukwinden. Hij stond in de startblokken om steeds opnieuw weg te schieten. Op een gegeven moment hebben we hem maar even laten uitrazen in de longeerkraal want zo was er geen land met hem te bezeilen. Niet echt handig om ‘leuk en ontspannen’ te poseren als hij zo vol spanning zat. Toen hij zijn grootste spanning kwijt was, begon ook de zon nog te schijnen en zo zijn er onder deze bizarre omstandigheden toch nog prachtige plaatjes geschoten!

Ik ben erg benieuwd naar het resultaat dat op zaterdag 28 april as. in de VROUW (weekendbijlage van Telegraaf) komt. Zodra ik het in mijn bezit heb, publiceer ik het natuurlijk ook hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 + = 63